Onsdag

Vad har hänt nu då tro?! Nja inte jättemycket kanske men på måndag börjar ja ett nytt jobb, de ska bli riktigt spännande!! :)

Idag har älskade Elionore varit här och hjälpt mig att få bort soffan från balkongen :D Så jäkla underbart, vilken plats de blev :) TUSEN TACK!!!

Kajsa ramlade även ner från gungan idag... Usch, mitt mammahjärta grät kan jag lova men det var ju ingen fara men man blir ju lite mesig när det gäller ens barn, så är det ju!

Har faktiskt inte så mycket mer att skriva men nu vet ni att jag lever iaf!!

Puss&Kram
Johanna

Lördag

Ja, nu var det ju ett bra tag sedan jag skrev men det tar ju inte alls lika lång tid mella mina inlägg som för vissa andra, nämner inga namn men HON vet vem hon är ;)

Här händer det inte speciellt mycket skulle jag tro...
Mamma, Björn, Kalle och Ida har varit här... Tyvärr jobbade jag nästan hela veckan men vi hade mycket trevligt ändå... Saknar dom jätte mycket, men snart är det höst igen och då åker vi ner! :)

Jocke ser jag inte av så mycket, eller mer nu än vad det har varit, med tanke på att han nästan jobbat ihjäl sig... Ca 270 timmar jobbade han i juli... Resten av tiden sov han vilket man förstår... Men nu har det lugnat ner sig...

Kajsa ska till hösten bli en björn... Nu tillhör hon den yngre gruppen på dagis, myrorna, men hon var så stolt härom dagen när hon berättade för mig att hon skulle blir en björn istället för en myra när skolan började igen... Mammas stora tjej!!

Caroline är förhoppningsvis på väg hit snart, hoppas jag iaf, hon kan ju vara lite seg den tjejen, men jag älskar henne ändå ;)


Ne, så mycket mera har jag faktiskt inte att skriva om... men ni får ha en fortsatt bra dag :)

Puss&Kram
Johanna

RSS 2.0