Rösta!

Mina designade klänning på NELLY.COM





Klicka på bilden för att rösta på min klänning!

Måndag

Idag är det en vecka kvar tills jag börjar jobba... Ska bli skönt att få jobba igen... Dock blir det sena dagar då jag inte kommer att vara hemma innan kl 18 men det blir inte så tidiga mornar iaf!

Det blev aldrig nå fiske i fredags men i lördags så skickade jag ut grabbarna ett par timmar och senare när vi skulle hämta dom så stannade vi och fiskade ett tag oxå... Dock utan resultat... Och lika igår... Igår var det då ingen bra dag för mig och fiska.. Blev av med en spinnare då jag fastnade och inte kunde få loss den då var det bara att kapa linan... Sedan fastnade jag i lite buskar och träd.... Inte min dag helt enkelt... Men det var roligt ändå!

Idag vet jaginte riktigt vad vi ska göra... Kanske att vi måste städa och packa lite eftersom vi eventuellt åker till stan imon och blir där några nätter... Får se vad det blir...

Midsommar kommer och jag har inte en aning om vad vi ska hitta på... Just nu känns det som att vi bara kommer sitta här hemma och inte göra nå alls! Får även se där vad det blir!


Puss&Kram

17/6-11 Kajsa 4 År!

Våran älskade prinsessa! Vart tog tiden vägen? Du har växt så otroligt snabbt, du har blivit så stor!

Känns som att det inte alls var 4 år sedan du kom till oss! Känns inte alls som att det var 4 år sedan jag låg där på förlossningen och grinade som aldrig förr för att jag var så överlycklig när du kom upp på mitt bröst! Älskade barn!!!
Tiden går verkligen fort!

Nu har jag förstått varför alla säger att man  växte så fort, och undrar vart tiden tog vägen, nu kan jag verkligen förstå dom!

Kajsa väckte mig när hon hade vaknat och frågade varför vi inte hade fixat frukost till henne, så hon sa åt oss att kliva upp och fixa det... Hon skulle ha kall gröt, te och så fick hon ett glas juice... Och eftersom hon har sett hur vi gör så skulle även hon ha frukost på sängen och självklart fick hon det och även sina presenter! Mysig stund :)
Hon öppnade sina presenter, åt upp gröten och sedan var det lekdax med sina nya saker! :) Har även hunnit med lite tårta nu på förmiddagen!

Om en liten stund kommer Kajsas gudfar Micke! Så vi ska nog ut och fiska lite senare i eftermiddag, så Kajsa får pröva sitt nya kastspö som hon fick imorse! :)

Hoppas på en superbra dag för våran älskade trollunge!!!!

<3

Puss&Kram

Torsdag

Här har det inte hänt så mycket... Eller jag har ju varit ner till Sveg i måndags på den där prisutdelningen... Vi fick faktiskt ett riktigt gött pris.. :P Varsin massage på 25 minuter är inte så illa det :) Hur gött som helst :)

Sen i tisdags så var jag till optikern och gjorde en kontroll så inget hade förändrats i ögonen eller på linserna och allt såg bra  ut... Åkte sedan hem efter det, men det tog sin lilla tid då jag fick stanna några gånger pga att det regnade så fruktansvärt mycket att jag inte såg nå alls... Lite små läskigt faktiskt... Och så mycket vatten på vägarna! Usch!!

Igår gjorde vi inte mycket heller... Lämnade Kajsa på dagis, for upp till Ramis en sväng och sedan hem för att inte göra ett smack!! Sedan hämta prinsessan igen och när vi kom hem så var det bara att stänga av allting och dra ut alla sladdar, för som det började åska och blixtra, uscha!! Det var inte nådigt kan jag lova...
Började ju brinna i en liten timmerstuga borta i Ljusnedal.. Tänkte kanske ta den vägen på väg till dagis och kika lite... Läskigt som bara den....


Har faktiskt inte så mycket mer att skriva...

Imon ska vi iof till Hede och kolla på Jens skolavslutning... Han slutar 9:an så det blir väl lit gött fika och så hoppas ja! ;)



Ne, men ha det bra allihopa!!

Puss&Kram

Måndag 6/6 Sveriges Nationaldag!

Japp, Sveriges Nationaldag! Trevligt :) Hur firar man? Vad gör man? Vad händer? Ska man bara sjunga nationalsången sen är det bra? Vad göra??

Jag ska iaf ner till Sveg idag och gå på prisutdelningen för "tävlingen" jag, Caroline och Sissel vart med i! Bara hoppas på det bästa ;)

Blir kvar där över natten eftersom jag ska till optikern imon kl 13, ingen idé att åka fram och tillbaka...

Förra veckan var vi ut på en lite "mini-semester"... Vi åkte bort till Halvfari och hade det hur bra som helst... Grillade, satt vid brasan, fiskade, letade ved till brasan och bara hade det förjävla bra! Ångrar inte en sekund att vi åkte iväg (även om man kände sig som världens äckligaste monster som inte duschat eller borstat tänder på några dagar) och vi sov i bilen... Bara fälla ner baksätet så blev det hur bra som helst, dock lite hårt men det gick att stå ut med!

När vi kom hem i fredags så var det raka vägen in i badet... Jag och Kajsa satte oss i vattnet och det var som att all smuts avlägsnades på en gång, vattnet blev så fruktansvärt smutsigt! Och då blev det ännu skönare när man såg att smutsen försvann...


I lördags så var jag iväg och jobbade.. Jätte roligt var det! Kanske får några dagar till att jobba innan jag drar igång på riktigt! Sköönt!!


Nepp, nu ska ja fixa iordning lite innan jag måste åka, så ni får ha det så bra allihopa!!

Puss&Kram

RSS 2.0